Autor: Külli Kaljulind • 15. juuli 2022

Vähendage energiamahukat tootmist, ütleb Lauri Matsulevitš

Eesti saigi Euroopa rikkaimaks riigiks, vähemalt kui vaadata meie kohta inflatsiooni edetabelis. Eesti Panga ökonomist vastas inflatsiooni ja intressitõusu puudutavatele küsimustele. Lisatud Luminori kommentaar.
Eesti Panga ökonomisti Lauri Matsulevitš: Laenajad peavad oma otsuseid tehes intressikulu edasise kallinemisega arvestama

Euroala tipp

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785