Autor: Andre Anni • 21. juuli 2022

Hepsor ja LHV allkirjastasid 13,9 miljoni eurose lepingu

Hepsori tütarettevõte Hepsor 3TORNI ja LHV Pank allkirjastasid laenulepingu summas 13,9 miljonit eurot.
Tallinna ja Harku piiril alustatakse 101 avara perekorteri ehitust.
Foto: Andras Kralla

Kolmeaastase tähtajaga laenu eesmärk on finantseerida Ojakalda kodude arendusprojekti ehitust, mille kolmetornilises kortermajas Tallinna ja Harku piiril valmib kokku 101 avarat perekorterit. Ojakalda kodude arendusprojekti ehitusega alustatakse septembris ning projekt valmib 2024. aasta kevadel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785