Autor: Ehitusuudised • 30. juuni 2022

Kõlvart: Tallinna Haigla taasterahastuse äravõtmine oli täiesti ootamatu

Linnapea Mihhail Kõlvart ütles Vabariigi Valitsuse tänase otsuse peale Tallinna Haigla taasterahasutuset ilma jätta, et see oli täiest ootamatu, sest ministeeriumide poolt ei ole olnud ettevalmistustööle etteheiteid ja linn tõrgetest teadlik ei ole.

Tallinna linnapea Mihhalil Kõlvarti sõnul pole riik haigla ehituse ettevalmistustöödele varem etteheiteid teinud. Foto: Andres Kralla

"Kõigile küsimustele on linn vastanud ja ettevalmistustööd on toimunud vastavalt Euroopa Komisjoniga kokku lepitud graafikule. Alates esialgsest otsusest on linn tegutsenud väga tempokalt alates projekteerimishanke läbiviimisest ja lepingu sõlmimisest kuni detailse sisulise ettevalmistustööni haiglate personali abiga," ütles Kõlvart

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785