Autor: Tööstusuudised.ee • 16. juuni 2022

Timbeter sai poolemiljonilise investeeringu

Jätkusuutlikesse tehnoloogistesse investeeriv ülemaailmne mittetulundusühing Future Investment Initiative (FII) Instituut investeerib pool miljonit eurot mobiilse puidu mõõtmisvahendi arendanud Eesti ettevõttesse Timbeter. FII Instituudi teatel on investeering osa nende jõupingutustest toetada suurte sotsiaalsete ja keskkonnaprobleemidega tegelevate tehnoloogiate arendamist.
Foto: Timbeter

FII Instituudi tegevjuhi Richard Attiase sõnul on neil hea meel teha koostööd juhtiva rohelise tehnoloogia ettevõttega nagu Timbeter. Timbeteri masinõppetehnoloogiat ja tehisintellekti kasutav lahendus aitab viia jätkusuutlikud praktikad puidutööstusesse.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785