Autor: Eva Kiisler • 10. juuni 2022

Metalliettevõtte juht: materjali jätkub suve lõpuni, edasi on teadmatus

Sõja tõttu katkenud tarneahelad on tekitanud eriti kriitilise olukorra metalliturul. "Olen selles sektoris vist Eestis üks vähestest, kes saab rahulikumalt hingata. Teadmatus, mis edasi saab, tapab kõige rohkem," valgustas suures intervjuus turu keerdkäike ja hetkeseisu teraskonstruktsioonide tootmise ja projekteerimisega tegeleva Maru Metalli juht Heiti Zukovits.
Maru Metalli juhi Heiti Zukovitsi sõnul ei ole tootjate marginaalid nii suured, et nad saaksid hinnatõusu enda kanda võtta. Foto: Raul Mee

Millisest metallmaterjalist tuntakse Eesti turul praegu enam puudust ja kust see tuleb?

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785