Autor: kinnisvarauudised.ee • 10. juuni 2022

Aavo Kokk: Patarei Merekindlus valmib juba 2025. aastal

Vaatamata keerulisele olukorrale ehitusturul teeb Patarei Merekindluse arendaja US Real Estate julgeid plaane ja kuulutab välja hoonetekompleksi ehitushanke. Renoveerimistöödega plaanitakse alustada veel sel aastal ja tööd valmis teha kolme aastaga. „Meie meeskond tegutseb selle nimel, et Patarei Merekindlus valmiks varem kui algselt planeeritud," ütles US Real Estate tegevjuht Aavo Kokk.

Patarei Merekindluse sisehoov. Foto: US Real Estate

Patarei Merekindluse arendaja US Real Estate kuulutab välja hoonetekompleksi ehitushanke ning plaanib renoveerimistöödega alustada veel sel aastal.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785