Autor: Ehitusuudised • 30. mai 2022

Nordecon läks üle rohelisele energiale

Ehitusettevõte Nordecon sõlmis mai alguses koostööleppe Eesti Energiaga, et viia kõik kontserni elektrienergia tarbimiskohad üle rohelisele energiale. Lepinguga on hõlmatud kõik Nordeconi tütarettevõtted ja ehitusobjektid. Leping kogumahus 20 GWh kehtib 8,5 aastat ehk 2030. aasta lõpuni.
Nordecon ASi juhatuse esimees Gerd Müller.
Foto: Liis Treimann

Tegemist on Eesti ehitussektori ettevõtete seas seni ulatuslikuma sammuga riigi kliimaeesmärkidesse panustamisel. Tänu roheenergiale üleminekule jääb lepinguperioodi vältel õhku paiskamata 14 000 tonni CO2 emissioone, mille mõju saab võrrelda ligi veerandi miljoni istutatud puuga, kirjutab Nordecon pressiteates.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785