Autor: Ehitusuudised • 24. mai 2022

Tallinna Asunduse lasteaia uuelt korpuselt võeti maha sarikapärg

Lasnamäe veerel on kerkimas Tallinna Asunduse lasteaia uus korpus (Pallasti 19). Täna, 24. mail võtsid Tallinna abilinnapea Vadim Belobrovtsev ja Lasnamäe linnaosa vanem Julianna Jurtšenko Vanalinna Ehitus OÜ-lt vastu sarikapärja.
Asunduse lasteaia ehituse praegune seis.
Foto: Mats Õun

„Asunduse lasteaia vana, amortiseerunud korpus lammutati ning selle asukohale kerkib uus moodne hoone, kus kvaliteedihüppe teevad nii laste õpi- ja kasvukeskkond kui ka personali töötingimused. Lasteaed saab juurde ka ühe uue rühma,“ ütles abilinnapea Vadim Belobrovtsev. „Hoone peab valmis saama tänavu novembris ja selle nimel on Vanalinna Ehitus OÜ meeskond tublisti pingutanud. Sarikapidu on meie tänuavaldus ehitajatele senise hea töö eest ning ühtlasi innustame neid ka edaspidi täie jõuga panustama, et lasteaiapere saaks jõulusid pidada juba uues majas.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785