Autor: Ehitusuudised • 20. aprill 2022

Luminor: ehituses on suurim mure sisendite hinnariski realiseerumine

Nii tööstuse kui ka ehituse juures on väga suureks probleemiks saanud lepingutes võetud sisendite hinnariskide realiseerumine, mida ei osatud lepinguid sõlmides arvestada, tõi värskes majandusprognoosis esile Luminori peaökonomist Lenno Uusküla.

„Ehituses võib ette tulla olukordi, kus juba pooleliolevad projektid võivad jääda lõpuni ehitamata, tuues kaasa arendaja või tellija pankroti,“ nentis Uusküla, lisades, et edasivaatavalt võib nii era- kui avalik sektor jätta osad projektid realiseerimata.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785