Autor: Urve Vilk • 13. aprill 2022

Jõulumaal saab ööbida eestlaste toodetud raudbetoonist puhkemajades

Jõulumaal Rovaniemi lähedal Apukka puhkekülas on Revonia ja PR Betooni koostöös püsti saanud esimesed betoonist püstkojakujulised poolenisti maa all olevad Komsio puhkemajad.
Foto: Revonia

OÜ Revonia on turul tegutsenud kaheksa aastat. Alustati moodulitest maa- ja veinikeldrite tootmisega, hiljem lisandusid saunad ja eluruumid. “Väiksemaid ja suuremaid rist- ning kaarvõlvitud moodulitest elamuid oleme pakkunud ka Soome turul,” ütleb Revonia juhatuse liige Rauno Oja.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785