Autor: Ehitusuudised • 8. aprill 2022

Kadrina keskuse parima tulevikulahenduse pakkus Ambient Design

Kadrina vallavalitsus koostöös Eesti Arhitektide Liiduga korraldas eelmisel ja sellel aastal kaks arhitektuurivõistlust otsimaks uusi arhitektuurilahendusi nii aleviku keskusele kui ka Kadrina Keskkooli uuele hoonele. Kadrina Keskkooli võistlus lõppes möödunud aasta septembris ning nüüd on selgunud ka Kadrina keskuse parima ideekavandi autorid, kelleks tunnistati Annika Valkna ja Ruth Kübard tööga „Põu“.
Kadrina keskuse võidutöö "Põu".
Foto: Ambient Design

Võidukavandi autorid pakuvad Kadrina uue keskusala lahendusena välja selgete ruumiomadustega, avatud ja kutsuva kohtumispaiga tervele kogukonnale. „Nagu autorid ise oma tööd iseloomustasid, peaks aleviku süda olema soe, keskkond hubane ja elanikud tundma ennast seal turvaliselt nagu oleksid justkui põues“, - kommenteeris võidutöö tugevusi Kadrina vallavanem Kairit Pihlak.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785