Autor: kinnisvarauudised.ee • 23. märts 2022

Luigele kerkib uus ärikvartal

Tallinna lähedale Viljandi maantee äärde kerkib Luige Ringi ärikvartal. "Koos ehitushinna kallinemisega on sisendite tõus sedavõrd suur, et varasemad investeerimiskavad ei pea linna piirides lihtsalt enam vastu," selgitas arengusuunda Restate'i juht Ardi Roosimaa.
Restate Property Advisorsi nõukogu liige Ardi Roosimaa

“Kui varem oli jutt tõepoolest vaid väga linnalähedastest asumitest, siis täna on näha, et mõiste laieneb ja jõudu saavad juurde ka veidi kaugemad piirkonnad,” ütles Restate’i nõukogu liige Ardi Roosimaa. Piirkondade populaarsust kasvatab jätkuvalt ehitus- ja arendushindade tõus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785