Autor: Ehitusuudised • 22. märts 2022

Viimsis algasid Väike Taani elurajooni ehitustööd

Elamuarendusettevõte Avalon loob Viimsisse, Äigrumäele elukeskkonna 176 perele, kellele antakse võimalus oma kodu kujundamisel kaasa rääkida. Väike Taani nime kandva elurajooni arendamisel on astutud esimesed suuremad sammud ja seljatatud on ka tähtis verstapost ehitustööde alguse näol.
Kavandatav Väike Taani elurajoon.
Foto: Apex AB

Märtsi seisuga on saadud kõik vajalikud ehitusload ja sõlmitud tee-ehitusleping augustis valmiva ligipääsutee rajamiseks. Paralleelselt nende tegevustega toimub ka hoonete ja infrastruktuuri projekteerimine, millega plaanitakse valmis jõuda kevadel. Samuti taotletakse esimeste hoonete ehituslubasid, et juba sügisel vundamendi valamisega algust teha. “Kuigi olud on parasjagu mitmel rindel keerulised, on kulgenud kõik plaanipäraselt. Kopp veel ei kaeva, aga ettevalmistustöödega on algust tehtud,” kommenteeris Avaloni tegevjuht Ahti Kiili.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785