Autor: Teeli Remmelg • 2. märts 2022

Bauroc loobub Venemaa ja Valgevene toorainest

Bauroc AS-i juhatuse esimees Ivar Sikk kutsub ka teisi materjalitootjaid mitte kasutama Venemaa ja Valgevene toorainet ja loodab, et Euroopa suurkontsernid ei rutta olukorda ära kasutama ja omakorda hindu tõstma.
Bauroc AS-i juhatuse esimees Ivar sikk toob esile, et tsemendi ja lubja tootmine väljaspool Euroopa Liitu on olnud CO2 komponendi puudumisel oluliselt soodsam.
Foto: Eiko Kink

Bauroc loobub oma kõikides Baltikumis asuvates tehastes Venemaa ja Valgevene päritolu tooraine kasutamisest ja kutsume kõiki teisi ehitusmaterjalide tootjaid selle algatusega ühinema. "Iga väike jõupingutus, mis on suunatud Ukrainas toimuva agressiooni takistamiseks, aitab sammukese eesmärgile lähemale," usub Bauroci juht Ivar Sikk.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785