Autor: Katariina Krjutškova • 1. märts 2022

Ukraina ehitajate sõtta minek keerab Eestis ehitusturu pea peale

Toormekriis ja tööjõupuudus muudavad olukorra ehitusturul kriitiliseks.
Foto: Liis Treimann
Sõda Ukrainas ja koos sellega süvenev tööjõupuudus keerab Eestis ehitusturu pea peale ja võib lüüa nõrgemad rivist välja, arvas ehitusfirma Betoteam osanik Antti Hargisk.

Reede lõunal möönis Betoteami juht Hargisk, et ettevõttes valitseb veel segadus. "Eile alles hakkas sõda ja täna on esimene tööpäev. Saate isegi olukorrast aru, et meil endalgi pole kõik veel selge ja kõikide töötajatega pole jõudnud personaalselt rääkida," lausus ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785