Autor: Toomas Kelt • 28. veebruar 2022

Kaamos Timber pole Valgevene saeveski osas otsust veel langetanud

Euroopa Liidu sanktsioonid lõpetavad Valgevene puiduekspordi. Eesti ettevõtetest mõjutab see otsus eelkõige Kaamos Gruppi, mille ettevõte Kaamos Timber toodab Valgevenes saematerjali. Kaamos Timberi juhataja Tõnu Bergmann kinnitas, et hetkel tegeleb ettevõte operatiivselt olukorra lahendamisega.
Kaamos Timberi Vitebski saeveski valmismaterjali ladu.
Foto: Kaamos Timber

Kaamos Timberi tulevikku Bergmann praegu pikemalt ei kommenteerinud, lisades vaid: „Nii nagu ka kõigi teistel, on meie suurim soov, et olukorrale leitakse poliitilisel tasandil võimalikult kiire lahendus ja süütud inimesed rohkem ei kannataks. Kindlasti on tekkinud olukorral Kaamos Timberi tegevusele majanduslik mõju. Edasiste sammude osas saame anda infot niipea, kui vastavasisulised otsused on langetatud.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785