Autor: Ehitusuudised • 18. veebruar 2022

Talvise betoneerimise ohud ja riskid

Talveperiood on ehituses keeruline aeg, kuna madalad temperatuurid, lumi ja jää esitavad ehitajale palju väljakutseid. Selleks, et täpselt teada, kuidas talvel targalt ehitada, jagab kogemust Reparo Ehituse objektijuht Marko Šukis.
Reparo Ehituse objektijuht Marko Škutis ütleb, et betooni kaitsmisel külmumise eest tuleb olla eriti hoolikas just selle kivinemise esimestel päevadel

Meie laiuskraadidel peab ehitaja saama ehitada iga ilmaga, säragu taevas päike või paukugu pakane. Kõige enam mõjutab see eelkõige välitöid nagu näiteks pinnase- ja betoonitööd. Tõsi, kõiki töid iga ilmaga teha ei saagi, mistõttu kestab peamine ehitushooaeg kevadest sügiseni, ent kui ilmastikuolud vähegi lubavad ja kui targalt tegutseda, saab ka talvel edukalt näiteks betoneerimistöid teha.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785