Autor: Ehitusuudised • 18. veebruar 2022

Enn Uustalu valiti Eesti Betooniühingu auliikmeks

„Enn Uustalu on üle 50 aasta olnud seotud sideainete ja betoonide uurimise, õpetamise ja rakenduste valdkonnaga,” sõnas Eesti Betooniühingu juhatuse esimees Imre Leetma. „Ta on konsulteerinud ja koolitanud betoonilisandite valdkonnas loendamatut hulka inimesi Eesti, Lätis, Leedus, Ukrainas, olles nii mõnegi uue aine ja meetodi maaletoojaks-esmatutvustajaks.”
Eesti Betooniühingu juhatus valis üksmeelselt ühingu auliikmeks insener Enn Uustalu. Foto: erakogu

Enn Uustalu on väärtustanud betooni ja selle arengut läbi betoonilisandite uurimise ja kasutusele võtmise. 1997. aastal ilmunud väljaanne „Betoonilisandid“ annab tervikliku ülevaate mitmesugustest keemilistest lisanditest, mis segatuna väikestes kogustes betoonisegu koostisesse võimaldavad muuta betoonisegu ja kivistunud betooni omadusi soovitud suunas. Enn Uustalu sulest on ilmunud üle 50 uurimuse ja artikli tsementide ja betoonide valdkonnas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785