Autor: Tööstusuudised.ee • 10. veebruar 2022

Kodumaised tootjad lõid käed ja tõid turule päikeseenergiat tootvad viilhallid

Ehitisintegreeritud päikesepaneelide pakkuja Solarstone OÜ ja viilhalle tootev Oras Metall OÜ lõid aasta alguses käed ning tõid koos turule elektrit tootvad viilhallid.
Elektrit tootev viilhall
Foto: Solarstone

Ettevõtete teatel on uue lahenduse puhul katuse- või seinamaterjalidena kasutatav PVC-kate või sandwich-paneelid asendatud integreeritud päikesepaneelidega, mis muudavad hoone veetihedaks ja ilmastikukindlaks.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785