Autor: Ehitusuudised • 1. veebruar 2022

Scandium Kinnisvara ehitab Mustamäele uue üürimaja

Scandium Kinnisvara arendab Mustamäele Mustika keskuse lähedale viiekorruselise co-living-stiilis üürimaja. Aadressile Laki 24/2 kerkivasse hoonesse tuleb 151 ühe- ja kahetoalist stuudiot ja lai valik elanikele mõeldud ühisalasid. Ehitusluba hoonele on väljastatud ja tööd algavad peatselt, ehitaja on Mitt & Perlebach.
Mustamäele kvandatav üürimaja MAGMA Stuudiod.
Foto: Scandium Kinnisvara

MAGMA Stuudiotesse tulevad kolme tüüpi üüristuudiod – kahetoalise planeeringuga suuremad stuudiod, klassikalised ühetoalised üüristuudiod ning spetsiaalselt kahele inimesele mõeldud kompaktsed üüristuudiod.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785