Autor: Ehitusuudised • 24. jaanuar 2022

Ehituse ja kinnisvaraarenduse viis suunda, mis kindlasti hoogu saavad

„Möödunud aastatel muutusi läbielanud ehitus- ja kinnisvarasektor loodab, et alanud aasta on stabiilse kasvu aasta. Kasvanud ehituskulud ja tööjõupuudus on utsitanud ehitajaid ja arendajaid välja mõtlema üha uusi ja jätkusuutlikumaid lahendusi,“ ütles Kaamos Kinnisvara juht Taimo Murer, kes tõstab esile 2022. aasta peamised arengusuunad nii ehituses kui kinnisvaraarenduses.
Kaamos Kinnisvara juht Taimo Murer-
Foto: Kaamos Kinnisvara

Kui majanduses suuremaid tagasilööke ei toimu, siis Kaamos järsku kinnisvaraturu trendimuutust ei ennusta. „Kui finantseerimise tingimused ja tarbijakindlus püsivad stabiilsena, siis võib prognoosida, et vaatamata mõningale ostujõu vähenemisele, nõudlus turul jätkub,“ ütles Kaamos Kinnisvara juht Taimo Murer.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785