Autor: Tööstusuudised.ee • 20. jaanuar 2022

Ensto uus tehas maksis üle 3 miljoni

Äsja valmis Ensto Bulding Systemsi uus tehasehoone, kus hakatakse tootma elektriautode laadijaid. Lisaks vajas ettevõte koroonakriisi tõttu suuremat laopinda. Keila Tööstuspargis asuva hoone valmimise eest kandis hoolt Harju KEK.
Ensto Building Systems Keila tehase juht Nadežda Dementjeva uue tehasehoone ees.

Ensto Building Systemsi Keila tehasel on koos uue hoonega nüüd 8200 ruutmeetrit tehasepinda, kus hakkab tööle 220 inimest ja kuhu koonduvad kõik ettevõtte tootmisüksused: elektriautode laadimisjaamade, nutikate elektriradiaatorite ja mitmesuguste elektritarvikute tootmine.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785