Autor: Ehitusuudised • 14. jaanuar 2022

Confido rajab Merivälja tee äärde uue kaasaegse meditsiinikeskuse

Eesti meditsiinikontsern Confido Healthcare Group ja Merivälja Realestate OÜ sõlmisid lepingu Tallinna Merivälja tee äärde uue, ligikaudu 5500 ruutmeetri suuruse meditsiinikeskuse rajamiseks. Meditsiinikeskus valmib 2024. aasta alguseks.
Ehitatav meditsiinikeskus Tallinnas Merivälja teel.
Foto: Confido

Confido juhatuse esimehe Risto Lauri sõnul on ettevõtte kasv olnud kiire, kuid nõudlus tervishoiuteenuste järgi on kasvamas veelgi kiiremini. "Tahame olla inimeste lähedal just siis, kui nad abi vajavad. Uus keskus on väga mugav ennekõike Pirita, Merivälja ja Viimsi elanike jaoks," rõhutas Confido juht, kelle sõnul hakkavad keskuses tegutsema perearstid, hambaarstid, mitmed eriarstid, sõltuvusravikeskus, vaimse tervise keskus, taastusravikeskus ja apteek. "Eraldi suunana avame Merivälja teel laste tervise keskuse, kus lisaks pediaatritele on olemas ka psühholoogid, allergoloogid ja mitmete teiste alade spetsialistid," lisas Laur.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785