Autor: Martin Käerdi, Ellex Raidla partner • 12. jaanuar 2022

Ehitussektoris on hullud päevad

Millised raskused seisavad tänavu ees ehitusektoril, miks ei tule piisavalt uusarendusi ja kas fikseeritud hinnaga ehituslepinguid tasub veel sõlmida - seda selgitab Ellex Raidla partner Martin Käerdi.
Martin Käerdi, Ellex Raidla partner. Foto autor Raul Mee
Foto: Raul Mee

Aasta 2021 on olnud kinnisvara- ja ehitussektori jaoks vastuoluline. Kinnisvara valdkond on tervikuna jätkanud tõusukursil ning ka aktiivsus tehingute turul on olnud suur, eriti elamukinnisvara segmendis. Siin on toimunud ja toimumas ka olulisi strukturaalseid muudatusi, kus senini väga suures ulatuses lõpptarbijale suunatud turu ja pakkumiste kõrvale on tekkimas professionaalne huvi üürikorterite turu ning selleks sobivate objektide järgi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785