Autor: Ehitusuudised • 7. jaanuar 2022

Merko pälvis Leedu olulisimad kinnisvaraarenduse auhinnad

Leedu Kinnisvaraarenduse Liidu ja Säästva Arengu Akadeemia korraldanud kinnisvara-Oscariteks kutsutaval konkursil „Säästva arengu heaks” pälvis 2021. aasta parima elukondliku kinnisvaraarendusprojekti auhinna Merko poolt Vilniusse rajatud Vilnelės slėnis.
Merko pool t Vilniusesse rajatud elurajoon.
Foto: Merko

Samal konkursil tunnistati 2007-2020 aastate parimaks kinnisvaraprojektiks Merko PPP-projekt Balsiai kool. Leedu Töösturite Konföderatsiooni iga-aastasel konkursil „Leedu aasta toode“ said kuldmedali Vilnelės slėnis korteriarendusprojekt ning uuendatud Neringa hotell.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785