Autor: Ehitusuudised • 20. detsember 2021

Selgus Kose keskuse arhitektuurivõistluse võitja

Kose vallavalitsus ja Eesti Arhitektide Liit kuulutasid välja Kose aleviku keskuse arhitektuuri ideelahenduse võistluse võitja – esimese preemia pälvis võistlustöö „Lumm “, mille autor on Pelle-Sten Viiburg arhitektuuribüroost Doomino Arhitektid. Lisaks tunnustati rahalise preemiaga veel ühte kavandit.
Kose keskuse võidutöö.
Foto: Doomino Arhitektid

Kose arhitektuurivõistluse eesmärk oli leida terviklik ruumiline lahendus alevikukeskusele, keskväljakule, jõeäärsele promenaadile ning ühendustele kultuurikeskuse hoone ja bussijaamaga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785