Autor: Ehitusuudised • 25. november 2021

Kaasaegne ehitustehnoloogia ei ole jätkusuutlik

Traditsiooniline ehitustehnoloogia ei ole jätkusuutlik – see saastab mitmel moel keskkonda, muutub inimestele üha kättesaamatumaks, samuti pole hoone tulevastel kasutajatel tihti mingit võimalust ehitusprotsessis kaasa rääkida.
Kreekas ehitasid inimesed maju, võttes arvesse nii keskkonda kui ka tulevaste elanike vajadusi.

Nii tõdeb Tallinna Tehnikaülikoolis sel aastal oma doktoritöö „Ehituses inimmõõtmelisusele üleminemine: avatud ehituse süsteemi raamistik” kaitsnud Christina Priavolou.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785