Autor: Lauri Leet • 9. november 2021

Kelle süül juhtuvad vead ehituses?

Uues "Eetris on ehitusuudised" saates küsime, miks ehitusvead juhtuvad ning kuidas neid ära hoida. Kas vead tekivad pigem projekteerija või ehitaja süü läbi või asub probleemi tuum tellijate rahapuuduses ja ebakompetentsuses? Kas pigem peaks paranema ehitusinseneride tehniline pädevus või hoopis üldine meeskonna- ja koostööoskus?

Nendele ja mitmetele teistele ehituskvaliteeti puudutavatele küsimusele vastavad saates ehitusinsenerid – Eesti Ehitusinseneride Liidu aseesimees Andres Piirsalu, Estkonsult OÜ ekspert Heiki Meos ning pikaaegne Tallinna Tehnikaülikooli professor Karl Õiger.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785