Autor: Lauri Leet • 26. oktoober 2021

Katuste ehitamine Eestis: head ja odavat ei saa, aga kehva ja kallist küll

Saatesarja sügishooaja esimeses saates räägime Eesti Katuse- ja Fassaadimeistrite Liidu juhatuse esimehe Peeter Kärpiga katustest. Selgitame, milline peab olema kvaliteetne katuse projekt ning miks on tööjooniseid selle lahutamatu osa - mis juhtub kui projekt on üldine, ilma joonisteta?

Tutvustame erinevaid katusematerjale ja nende omadusi, et materjali valik ei põhineks vaid reklaamil ja turundusel.  Samuti saab selgeks, mida näitab katusemeistri kutsetase ja kuidas see aitab katuse ehitajat valida. Saatejuht on Lauri Leet.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785