Autor: Metsamajandusuudised.ee • 11. august 2021

Puit annab olulise osa Eesti majandusse

Eesti majandusel läheb praegu hästi, leiavad pankade majandusanalüütikud. Suure panuse sellesse annavad puittooted.
Foto: Pixabay

Swedbanki peaökonomist Tõnu Mertsina leiab, et meie ekspordi väljavaade on lähiajal hea - Eesti päritolu kaupade väljaveo kasv on sel aastal väga tugev olnud. „Juunis suurenes see aastases võrdluses 25%, teises kvartalis 43% ja esimesel poolaastal 30%. Üle 60% kasvust tuli juunis aga kolmest kaubagrupist: mineraalsed kütused, puittooted ja elektroonikatooted,“ kirjutab Mertsina.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785