Autor: Metsamajandusuudised.ee • 4. august 2021

Saeveski sulgemine langetas Laesti müügitulu, kuid tõi ettevõtte kahjumist välja

Saematerjali ja puidutöötlemissaaduste tootja AS Laesti müügitulu mullu langes, sest ettevõte sulges 2019. aastal ühe oma kahest saeveskist.
Saetööstus AS Laesti müügitulu mullu vähenes, kuid ettevõte tuli kahjumist välja.
Foto: Pixabay

Ettevõtte majandusaasta aruandest selgub, et 2020. müügitulu kukkus 33 protsenti 13,6 miljonile eurole, samas kui 2019. aastal ulatus müügitulu ligi 20,5 miljoni euroni. Sealjuures õnnestus ettevõttel välja tulla suurest kahjumist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785