Autor: kinnisvarauudised.ee • 29. juuli 2021

Üleujutused Euroopas võivad tõsta Eesti äripindade hinda

Praegu Euroopas toimuvad üleujutused mõjutavad ehitusmaterjalide kättesaadavust ja hindasid Eestis, mille tulemusena on oodata defitsiitsema ärikinnisvara hinnatõusu, leiab 1Partner Kommertskinnisvara juht Kirill Vigul.
Üleujutuste põhjustatud purustused tänavu suvel Saksamaal.
Foto: CHRISTOF STACHE, AFP/Scanpix

Kirill Viguli sõnul mõjutavad Kesk-Euroopa ja Inglismaa viimaste nädalate suured üleujutused juba praegu ehitusmaterjalide kättesaadavust Eestis. „Rikkad ja suured Euroopa riigid tegelevad oma hävinenud kinnisvara ja taristu ülesehitamisega ning ostavad niigi defitsiidis turult ehitusmaterjalid kokku,“ ütles Vigul kinnisvaraettevõtte saadetud pressiteates.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785