Autor: Eva Kiisler • 2. juuli 2021

Ilmus mahukas koguteos Eesti betoonehituse paremikust

Eesti Betooniühing ja Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liit esitlesid eilsel Betoonipäeval raamatut „Betooniraamat. Eesti 21. sajandi betoonehitis“, kuhu on kaante vahele koondatud konkursi „Aasta betoonehitis“ võidutööd aastatest 2000 – 2020.

„Konkurss „Aasta betoonehitis“ on Eesti vanim igal aastal peetav ehitusvõistlus. Betoonehitiste võistlus annab küllaltki ülevaatliku pildi uue Eesti ehitamisest hõlmates igal aastal näiteid ehitustööstuse paremikust,“ kirjutab Eesti Betooniühingu juht Imre Leetma saatesõnas. „Konkurss on algusest peale püüdnud endas ühendada arhitektuuri lennukuse, insenerimõtte loovuse, ehitusmaterjali tootja ratsionaalsuse ja ehitaja professionaalsuse.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785