Autor: Metsamajandusuudised.ee • 25. juuni 2021

Aasta parim puidust tehasemaja on Kodumaja hotell-konverentsikeskus Norras

Eesti Puitmajaliidu ja klastri korraldatud Aasta Tehasemaja 2021 konkursi üldvõitjaks valiti Kodumaja poolt toodetud hotellihoone Norras. Konkursil osales 20 Eesti majatehastes toodetud puidust hoone asukohaga Norras, Rootsis, Eestis ja Soomes.
Aasta Tehasemaja 2021 konkursi üldvõidu pälvis Kodumaja ehitatud hotell-konverentsikeskus Norras.
Foto: Hundven-Clements Photography

Aasta Tehasemaja konkursi eesmärk on esile tõsta Eesti ettevõtete poolt toodetud puitmaju ja erilahenduste projekte ning seeläbi propageerida puitu kui mitmekülgset ehitusmaterjali. Parimate puidust tehasemajade konkurss toimus 11ndat korda. Hooneid oli nii erineva suuruse kui kasutusotstarbega – suured kortermajad, hubased eramud, mitmekülgsed väikeehitised ja keerukad erilahenduste projektid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785