Autor: Jaan Martin Raik • 28. mai 2021

Nordeconi tütarettevõte sõlmis 6 miljoni eurose lepingu

Nordeconi tütarettevõte hakkab ehitama Leedus tuulepargi vundamente ning ehitus peaks kestma järgmise aasta jaanuarini, teatas ettevõte börsile.
Nordeconi kontserni kuuluv NOBE sõlmis lepingu Leedu juhtiva tuulegeneraaturi tootja tütarettevõttega.
Foto: Andras Kralla

Tallinna börsil noteeritud ehitusettevõtte Nordeconi kontserni kuuluv ettevõte NOBE ja Nordex Lithuania sõlmisid lepingu Leetu Mažeikiai linna lähedusse rajatava Mažeikiai Wind Farmi tuulepargi 14 tuuliku vundamentide ehituseks. Leping hõlmab endas nii pinnase-, vaia- kui ka betoonitöid.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785