Autor: Ehitusuudised • 20. mai 2021

Vilniuse südamesse kerkib uhke kõrghoone

Lähiaastatel kerkib Vilniuse südamesse kaasaegne ärikeskus, mille arhitekt on ülemaailmselt tunnustatud Poola-Ameerika päritolu Daniel Libeskind. Arenduse kogumaksumus on pea 70 miljonit eurot.
Vilniusse kerkiv uus büroohoone.

20korruselise torniga ärikeskuse nimeks saab Artery ning see peaks valmima 2023 suvel. Kvartali projekteerinud Studio Libeskind arhitektid loodavad, et sellest kujuneb omamoodi Vilniuse sümbol ning ärielu tuiksoon. Arhitektuuriliselt peaks kompleks sulanduma ümbritseva keskkonnaga ning visuaalselt ühendama Vilniuse ärilinnakut üle Nerise jõe vanalinnaga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785