Autor: Ehitusuudised • 29. märts 2021

Kui palju maksab maa Tallinnast Kiievini

Eesti IT-ettevõtte RIA.com Marketpleces analüütikud viisid läbi uuringu, et võrrelda arendamata kruntide ruutmeetrihinda Eesti, Läti, Leedu ja Ukraina pealinnades. Kalleim maa on Tallinna kesklinnas, kuid sealseid krunte pole enam saada. Kas mujal on olukord parem?

Maa-ameti andmetel maksab Harjumaal 1 m2 hoonestamata maad keskmiselt 43 eurot. Kuid maksimaalne hind kesklinnas on 1694 eurot ruutmeetri kohta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785