Autor: Eva Kiisler • 1. veebruar 2021

Tellisetootja: meie ei ole kukkumist tundnud

Vaatamata pandeemiast sõltuvale turuolukorrale on ettevõte hoidnud kulud kontrolli all ning tõstnud toodete müüki nii Baltikumis kui ka mujal eksporditurgudel, kinnitab maailma suurima keraamiliste ehitusplokkide ja telliste tootja Wienerberger Group'i Eesti ja Balti äriüksuse Wienerberger AS tegevjuht ja juhatuse liige Margus Puusepp.
Foto: HEIKKI AVENT

Kõigepealt traditsiooniline küsimus: kas koroonakriisi põhi ehituses on juba käes või ikka veel alles ees?

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785