Autor: Sigrid Kõiv • 21. detsember 2020

Materjalitootjate TOPi võitja: kriis on pannnud pigem tegutsema

Kriisides saavad tugevamad tugevamaks ja nõrgemad peavad ala vahetama, arvab Wallenium OÜ juhatuse liige Endrus Arge.
Foto: TAIRO LUTTER

Ehitusmaterjalide tootmine on alates koroonakvartalist (tänavu aasta teine kvartal) kogenud väikest langust: viimase nelja kvartali koondkäive on kahanenud teises kvartalis kaks ja kolmandas üks protsent. Valdkonniti on kahanemine olnud veidi erinev, kuid ühegi valdkonna koondkäive pole kasvanud. Mida sellest võiks välja lugeda?

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785