Autor: Ehitusuudised • 16. detsember 2020

Kinnitusvahendite tootja: digitaliseerimine aitas eksporti kasvatada

Ehituskinnitusvahendite tootmise ja hulgimüügiga tegelev Arras Construction Furniture on kasvanud edukaks eksportööriks – ligi 75% ettevõtte toodangust müüakse välismaale. Lähiaastatel on ettevõttel plaanis ekspordimahtu veelgi kasvatada.
Arras Construction Furniture tegevjuht Lauri Kivi
Foto: Arras Construction Furniture

„Tootmismahtude suurenemisel ja ettevõtte kasvades tuleb ajaga kaasas käia ning võimalikult palju tegevusi automatiseerida. Vastasel juhul ei saa rääkida efektiivsest toimimisest,“ avaldas Arras Construction Furniture tegevjuht Lauri Kivi, kelle sõnul on ettevõte nii digidiagnostika kui ka arenguplaani puhul saanud toetuda EASi abile.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785