Autor: Lauri Leet • 14. detsember 2020

Olümpiastaadionist metroojaamani: Maru Betoon ehitab Soomes

Maru Betoonitööde juhatuse liige Taavi Varb toob Helsingi Olümpiastaadioni rekonstrueerimis- ning Soukka Metroojaama betoonitööde kõige põnevamad nüansid ning selgitab Soome ja Eesti betoonitööde erinevusi.
Helsingi Olümpiastaadion.
Foto: Maru Betoon

Helsingi Olümpiastaadioni C, D, E, F-osa rekonstrueerimise betoonitööd hõlmasid nii staadioni rekonstrueerimist kui ka selle juurdeehitust ja kaasajastamist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785