Autor: Ehitusuudised • 14. detsember 2020

Geoloogiateenistus töötas välja graptoliitargilliidi käitlemise juhendi

Juhendist saavad eelkõige kasu ettevõtted, kellel oma tegevuse raames võib aeg-ajalt Põhja-Eestis tekkida olukordi, kus maapõuest eemaldatavad kivimid sisaldavad isesüttiva graptoliitargilliidi kihti.
Aluspõhja kivimite läbilõige KUMU muuseumi süvendis.
Foto: EGT

"Teatud oludes võib graptoliitargilliit iseeneslikult süttida või leostuda tekitades olulisi tervise- ja keskkonnaohte," sõnas Eesti Geoloogiateenistuse direktor Sirli Sipp Kulli.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785