Autor: Ehitusuudised • 14. detsember 2020

Bauhof tõi turule pakiautomaadid

Bauhof on teine ehituskaupu müüv ettevõte Eestis, mis tõi turule kaupluseketi oma pakiautomaadid.
Foto: Bauhof

Bauhofi e-ärijuhi Priit Vao sõnul asusid kliendid pakiautomaate koheselt kasutama. „Esimesed päevad on näidanud, et enamik inimesi tuleb pakile automaati järele sama päeva jooksul. Eesti inimesed on pakiautomaatidega väga harjunud ja kui teenus on tasuta, siis ollakse valmis kaubale kauplusesse järele sõitma,“ kinnitas Vao.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785