Autor: Martin Johannes Teder • 11. detsember 2020

Tallinna Linnateater ehitatakse ümber kümnete miljonite eest

Tallinna Linnateatri hoone Laial tänaval.
Foto: Veiko Tõkman
Tallinn kuulutas välja hanke, et välja ehitada Tallinna Linnateatri Laia ja Aida tänava vaheline kvartal, selle eeldatav maksumus on 20 miljonit eurot.

Abilinnapea Eha Võrgu sõnul saab Tallinna Linnateatri suurprojekti ehitusega üks väga oluline osa vanalinnas lõpuks korda. "Ehitatakse uued hooned, uuendatakse olemasolevaid ja rajatakse uusi teatrisaale, kasutades nüüdisaegseid võimalusi ja tehnikat," ütles ta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785