Autor: Ehitusuudised • 10. detsember 2020

Ehitajad on muutunud platsil hooletumaks

Tööinspektsioon kontrollis tööohutust 70 ehitusplatsil, kus tuvastati 200 rikkumist. Vaid kahel ehitusplatsil täideti kõiki tööohutuse nõudeid. Ühel juhul ohtlik töö peatati.
Foto: Pixabay

Sihtkontrolli käigus kontrolliti ehitusplatse Harju, Ida-Viru, Lääne, Lääne-Viru, Pärnu, Põlva, Rapla, Saare, Tartu, Valga, Viljandi ja Võru maakonnas. Kontrolliti töökohtade ergonoomiat, töövahendite, redelite ja tellingute korrasolu, isikukaitsevahendeid, tööd katustel ning dokumentatsiooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785