Autor: Ehitusuudised • 9. detsember 2020
Ainult tellijatele

Vaata siin! Jagatakse arhitektuuripreemiaid

Eesti Kultuurkapitali arhitektuuri sihtkapital ning loomeliidud Eesti Arhitektide Liit, Eesti Sisearhitektide Liit ja Eesti Maastikuarhitektide Liit annavad täna Tallinna Kultuurikatlas välja tänavused arhitektuuripreemiad, millega tunnustatakse Eesti arhitektuurivaldkonna väljapaistvamaid saavutusi, teoseid ja nende autoreid.

EAL preemiale kandideerib ka Paksu Margareeta muuseum-külastuskeskus.
Autor: Hendrik Osula

Seoses koroonaviiruse järjest suurema levikuga toimub auhinnatseremoonia tänavu virtuaalselt. Tseremoonia toimumispaika, sündmuskeskuse Kultuurikatel black box saali kutsutakse ainult laureaadid, kuid otseülekannet sündmusest saab vaadata algusega kell 19 Ehitusuudised.ee portaalis.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688