Autor: Ehitusuudised • 8. detsember 2020

Viiruspuhangu põhjustatud kriis räsib ka arhitekte ja konsultante

Eesti Arhitektuurikeskuse tehtud veebiküsitluses selgus, et enam kui pooled arhitektuuri- ja sisearhitektuuribüroodest kogevad kriisist tingitult tellimuste vähenemist. Sama kogevad ka ehituskonsultatsiooniettevõtted.
Eesti Arhitektuurikeskuse juht Raul Järg.
Foto: SANDER ILVEST

Arhitektuuri- ja sisearhitektuuribüroodest vastas küsimustikule kokku 107 ettevõtet. Tulemused näitavad, et arhitektuuribürood tunnetavad negatiivset mõju hetkel vähem kui sisearhitektuuribürood. Üheks põhjusek viitega kriisi jõudmine sektorisse.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785