Autor: Enno Rebane, Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu tegevdirektor • 2. detsember 2020

Ehitusmaterjalide müügi langus süvenes

2020. aasta III kvartalis on ehitusmaterjalide müügi langus süvenenud. Mahtude vähenemine on võrreldav ehitusmahtude vähenemisega.
Foto: foto: Pixabay

Kui proovida midagi positiivset leida, siis on ehitusmaterjalitootjaid toetanud toimiv eksport Skandinaaviasse. Hea uudisena kõigi eksportijate jaoks on laevaettevõte Tallink taastanud madalamad veohinnad Soome suunal.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785