Autor: Ehitusuudised • 30. november 2020

Parima ehitusprojekti tiitli võitsid Paks Margareeta ja kõrgepinge disainmast “Soorebane”

Ehitussektori virtuaalsel aastakonverentsil kuulutati välja „Ehitus 2021+” välja konkursi „Aasta Ehitusprojekt 2020“ võitjad.
Kõrgepingeliini disainimast Soorebane
Foto: Autor: Elering

Ehituskonsultatsiooniettevõtete Liidu poolt korraldatud konkursi võitja tiitli pälvis hoonete kategoorias Paksu Margareeta rekonstrueerimine ning rajatise kategoorias kuulutati parimaks kõrgepinge disainmast “Soorebane”. Auhinnad andis laureaatidele üle EKELi juhatuse esimees Keijo Vaher.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785