Autor: Ehitusuudised • 27. november 2020

Roheline Astri investeerib ligi veerand miljonit eurot päikeseenergiasse

Astri Grupi poolt asutatud energiaettevõte Roheline Astri OÜ investeerib 2020. aastal oma keskuste ja turgude katustele rajatavatesse päikeseelektrijaamadesse ligikaudu veerand miljonit eurot.
Astri päikesepark

Käesoleval aastal ehitab energiaettevõte Tartu Lõunakeskuse katusele 100 kW ning Narva Astri ja Fama Keskuste katustele 50 kW päikesepargid, mis aitavad keskustel aastas kokku hoida umbes 24 keskmise kodumajapidamise energiatarbimise jagu energiat. Päikesepargid saavad valmis juba käesoleva aasta lõpuks. Aastas toodavad kolm päikeseelektrijaama ühtekokku 200 000 kWh elektrit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785